Tosin tundi puuriva pilguga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas see mees näeb teist läbi? Jah, võib-olla. Miski ei tohi Tallinna lennujaamas Aleksandr Meigase silme eest peitu jääda.
Kas see mees näeb teist läbi? Jah, võib-olla. Miski ei tohi Tallinna lennujaamas Aleksandr Meigase silme eest peitu jääda. Foto: Andres Haabu

Mida avastab äsja Eesti aasta parimaks turvatöötajaks valitud G4S Eesti lennundusjulgestustöötaja Aleksandr Meigas (48), kui teeb teie kotis seaduslikku inventuuri?

Tõusen 5.57. Äratuskella pole vaja, bioloogiline kell töötab juba aastaid täpselt, pluss-miinus viis minutit. Käin duši all ja ajan habeme ära. Hommikueineks söön neljaviljaputru puuviljade ja viinamarjadega, juurde joon rohelist teed. Kohvi ma eriti ei armasta. Heal juhul kord-kaks nädalas joon, kui on väga hea kohv.

Hommikusse mahub ka väike moraalne ettevalmistus tööks. Kõik algab ilmast: kui on hea ilm, siis on tuju hea, ja kui tuju on hea, siis läheb ka töö kergemini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles