Välismaalaste uimastamisega seotud isikud peeti kinni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihtne joogiklaas võib mõne inimese käes relvaks osutuda.
Lihtne joogiklaas võib mõne inimese käes relvaks osutuda. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Põhja prefektuuri kriminaalpolitseinikud pidasid eile kinni viis isikut, keda kahtlustatakse välisriigi kodanike pangaarvetelt raha röövimises.


Põhja prefektuuri kriminaalpolitseinikud pidasid kolmapäeval kinni viis isikut, keda kahtlustatakse välisriigi kodanike pangaarvetelt raha röövimises.

Esialgse kahtlustuse järgi tutvusid need isikud Tallinna lõbustusasutustes välisriigi kodanikega, kutsusid neid erinevatesse kohtadesse alkoholi tarvitamist jätkama, uinutasid kannatanud joogi sisse segatud psühhotroopsete ainetega ja seejärel võtsid nende pangakaarte kasutades nende arvetelt raha.

Põhja ringkonnaprokuratuur taotleb Harju maakohtult eeluurimise ajaks kolme kahtlustatava vahistamist. Kuna kriminaalasja uurimine on praegu väga varajases järgus, siis pole võimalik selle kohta täiendavat infot avaldada.

«Tegu on pikaajalise ja väga mahuka politseitööga, oleme jõudnud praegu nende kuritegude lahendamise võtmefaasi. Seega on väga kahju, et praeguses uurimisstaadiumis on meedias avaldatud menetluslikke detaile, see võib meie edasisi planeeritud tegevusi pärssida,» sõnas Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Priit Pärkna.

Kriminaalasja kohtueelset uurimist viib läbi Põhja prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talitus ning juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles