Võrkpallurid jäid medalita

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlased Renee Teppan (vasakul) ja Henri Treial üritavad blokeerida Pärnu mängija Kardo Kõresaare rünnakut Eesti meistriliiga mängus. Pärnu 3:0 võiduga lõppenud mängu jälgib kohtunik Mehis Merilaine.
Tartlased Renee Teppan (vasakul) ja Henri Treial üritavad blokeerida Pärnu mängija Kardo Kõresaare rünnakut Eesti meistriliiga mängus. Pärnu 3:0 võiduga lõppenud mängu jälgib kohtunik Mehis Merilaine. Foto: Ants Liigus / Pärnu PM

Eelmisel aastal Tartu Pere Leiva nime all nii Schenkeri liiga kui Eesti meistriliiga võitnud meeskond sel hooajal võimsat saavutust korrata ei suutnud. Eesti meistriliigas jäi Bigbank Tartu neljandaks ja Schenkeri liigas jäi laeks veerandfinaal.

Meeskonna tegutsemisse jätsid ilmseid jälgi hiline nimesponsori leidmine ja sellega kaasnenud raskused komplekteerimisel. Klubi mänedžer Alari Jõesaar märkis, et suursponsori leidmise ajaks ei olnud mängijaid enam eriti valida.

Keset hooaega tulid muutused ka treenerite ridades. Detsembri alguses sai meeskonna abitreeneriks Andres Toode, kuu teises pooles astus tagasi ka neli aastat meeskonda juhendanud Rainer Vassiljev, kes põhjendas otsust edasise tegevusplaani puudumisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles