Priid printsid ja printsessid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Carl Philip (Rootsi)
Prints Carl Philip (Rootsi) Foto: SCANPIX

Arter reastas mõned Euroopa ahvatlevamad priid siniverelised, kes veel sõrmust sõrme pole saanud. Nimistu ei saa üle ega ümber pea iga päev meedias tiirlevast skandaalsest prints Harryst, aga peale tema on siin mõnedki vähem tuntust kogunud, ent seevastu igati väärikad nimed.

1 . Prints Carl Philip (Rootsi)

Vanus: 33
Koht troonipärimise järjekorras: 3.
Haridus/elukutse: õppinud graafilist disaini Stockholmis ja USAs; olnud praktikal fotograafina Washingtonis National Geographic Society juures; läbinud kursused põllumajanduses, metsanduses ja äris ning on nimetatud Rootsi mereväe leitnandiks.
Huvialad: huvitatud kunstist ja disainist; armastab loodust ja sporti, eriti autosporti, jalgpalli, ujumist ja suusatamist. Lisaks on tal jahiluba.

Senised suhted: ligi kümme aastat sõbrustas prints reklaamiagentuuris töötava Emma Pernaldiga, kes oli ka Carl Philipi ema suur lemmik, kuid viimasel ajal on teda üha meelamalt kudrutamas nähtud modelli ja tõsielusarjas kuulsust kogunud Sofia Hellqvistiga, kes kuninglikule perele varasema maine tõttu nii meeltmööda pole. Kuna aga neiu meesteajakirjale poseerimiseks tehtud poolpaljaid pilte on meedias juba piisavalt ringelnud, ei ole paparatsodel vaja vähemalt seda paarikest nii kiivalt jälitada. 

Huvitavad faktid: printsi on meedias nimetatud nii playboy’ks, Rootsi Orlando Bloomiks kui ka pere mustaks lambaks. 2004. aastal läbis ta Vasaloppeti suusamaratoni 90-kilomeetrise distantsi ajaga 6.21.52 ning kandis samal aastal ka Ateenas olümpiatõrvikut. 2011. aastal sai president Ilveselt Maarjamaa Risti I klassi teenetemärgi; mullu pälvis prints tähelepanu, kui teda pärast pidutsemist ööklubi ees varastel hommikutundidel rünnati.

2. Prints Harry (Suurbritannia)

Vanus: 28

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles