Tallinn korraldab avalike alade koristustalgud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heakorratalgud.
Heakorratalgud. Foto: Margus Ansu.

Linnavalitsus eraldab reservfondist kommunaalametile 100 000 krooni ülelinnaliste koristustalgute «Linn suveks lastele» korraldamise kulude katmiseks.


Ürituse eesmärk on kaasata aktiivsed korteriühistud ja linnakodanikud heakorratöödele, mille käigus saaks puhastatud linna kaheksas linnaosas asuvate avalike alade nagu näiteks riigimaad, linnamets ja rannajoon, teatas Raepress.

«Talgud toimuvad linnaosavalitsuste eestvedamisel ja oodata on ligikaudu 900 inimese osavõttu. Kavas on korrastada ka neid laste mänguväljakuid, kvartalisiseseid parklaid ja kõnniteid, mis on kinnistuomanike poolt koristamata jäänud,» ütles abilinnapea Deniss Boroditš.

Reservfondist taotletava rahasummaga soetatakse ohutusvestid teemaal töötajatele, kindad, prügikotid, luuad, labidad, rehad ning tasutakse prügi kogumisel vajamineva rasketehnika kasutamise eest, samuti tasutakse prügi ladestamisel nõutav saastetasu.

Koristustalgud «Linn suveks lastele» toimuvad 30. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles