Eksäia mõrvas süüdistatavat ähvardab eluaegne vanglakaristus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Bogdanov
Oleg Bogdanov Foto: kaader Reporter.ee videost

Prokurör nõudis täna Harju maakohtus mullu sügisel Tallinnas Lasnamäel oma endise äia surnuks pussitamises süüdistatavale mehele eluaegset vanglakaristust.


Põhja ringkonnaprokurör Ainar Koik leidis, et 36-aastase Oleg Bogdanovi süü mõrvas ja ähvardamises on tõendatud ning talle tuleb mõista rangeim võimalik karistus, teatas ERRi uudisteportaal.

Bogdanovi kaitsja vandeadvokaat Leelo Viil leidis, et tema kaitsealuse mõrvasüü tuleks hinnata ümber provotseeritud tapmiseks ning määrata talle sellest tulenevalt oluliselt leebem karistus.

Kohtunik Eha Popova langetab Bogdanovi süüasjas otsuse 3. mail, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots.

Süüdistuse järgi tungis Bogdanov mullu 26. oktoobri pärastlõunal Peterburi teel asuva maja juures ehk avalikus kohas kallale oma endisele äiale (63) ja mõrvas ta noalöökidega.

Ajal, mil Bogdanov tappis oma äia, oleks ta tegelikult pidanud kandma seitsme aasta pikkust vanglakaristust oma abikaasa pussitamise eest. Kuid et kohtuotsus oli edasi kaevatud, viibis mees vabaduses.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles