Fotod: Tallinna kiirabi katsetab uusi vormirõivaid

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kiirabi sai kätte riigihanke tulemusel välja valitud kavandite järgi kujundatud uute vormirõivaste proovieksemplari.

Tallinna kiirabi juht Raul Adlas ütles, et nüüd katsetavad töötajad proovitööd kahe nädala jooksul, et näha, kas nendega rahule jäädakse. «See on suur tellimus, peame enne selle sõlmimist olema väga kindlad, et saame, mida tahtsime,» lausus Adlas.

«See, mille kätte saime, on tõesti sama, mida nägime kavanditel.  Aga me veel ei tea väga palju tema materjaliomadustest, lukkudest, varrukatest, taskutest, pesemisest ja kulumiskindlusest, tööks sobivusest - see on vaja testimise käigus välja selgitada,» lisas Adlas.

Uut rõivakomplekti täna kandnud Tallinna kiirabi töötaja Juhan Koort ütles, et talle uued riided meeldivad ja ehkki need on veel vähe aega seljas olnud, tunduvad esialgu mugavad ka. «Vähemalt ei aeta segi Selveri töötajatega, kui poodi minna,» muigas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles