Kalev alistas Rapla taas lõpusekundite draamas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Sokk (vasakul), Frank Elegar (nr 15) ja Tyshawn Abbott (nr 10) olid Kalevi võidu põhiarhitektid.
Tanel Sokk (vasakul), Frank Elegar (nr 15) ja Tyshawn Abbott (nr 10) olid Kalevi võidu põhiarhitektid. Foto: Mihkel Maripuu

Väljakutäis tualettpaberirulle, rohkelt vigu ja emotsioone – selline oli meistriliiga teine poolfinaal TYCO Rapla ja Kalev/Cramo vahel.

Nagu ka seeria avamängus, otsustati Eesti meistriliiga poolfinaali teise kohtumise saatus alles viimastel sekunditel – Kalev/Cramo sai 75:73 võidu ja asus seeriat 2:0 juhtima. Avavile kõlades viskasid Rapla meeskonna poolehoidjad kogu väljaku täis tualettpaberirulle ja kohtunikud olid sunnitud mängu katkestama, kuni valge mass koristatud sai. «Olen seda hooaja algusest saati teha tahtnud, aga polnud õiget aega. Eks ma üritan kogu aeg midagi uut ja huvitavat välja mõelda,» sõnas TYCO Rapla mänedžer Jaak Karp.

Avapoolaja lõpus säras Rap­la poolel Martin Paasoja, kes viskas mitu olulist korvi ning tabas poolaja lõpus viimasel sekundil ülikeerulise kaugviske ja Rapla oli ees 41:32. Kalevit vedasid leegionärid Frank Elegar ja Ty Abbott ning Tanel Sokk.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles