Kullamäe loodab seeria ära lõpetada

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige rohkem peavalu on poolfinaalmängudes Rocki korvpalluritele teinud Rakvere Tarva lätlasest viskekäsi Maris Laksa. Kas täna õnnestub mees kinni võtta?
Kõige rohkem peavalu on poolfinaalmängudes Rocki korvpalluritele teinud Rakvere Tarva lätlasest viskekäsi Maris Laksa. Kas täna õnnestub mees kinni võtta? Foto: Margus Ansu

Finaalipääsust vaid ühe võidu kaugusel olev TÜ/Rock peab täna peetavas kolmandas kohtumises oma eeliseks koduseinte toetust ning teeb kõik selleks, et poolfinaalseeria enam Rakverre tagasi ei läheks.

Kuigi Rock sai möödunud pühapäeval Rakvere Tarvalt teise järjestikuse võidu, ei saa Tartu meeskonna peatreeneri Gert Kullamäe sõnul viimase mänguga kuidagi rahul olla. «Praegu just vaatan seda mängu üle. Raske mäng oli ja hea, et võitsime, aga üksikud momendid teevad väga kurjaks,» ütles Kullamäe Tartu Postimehele teisipäeva pärastlõunal.  

Nii nagu esimeses kohtumises, jäid ka teises mängus tartlased hätta lätlase Maris Laksaga, kes viskas Rocki korvi 22 punkti. Neist 12 tulid kolmepunktivisetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles