Bayern purustas teist korda Messita mänginud Barcelona

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery (paremal).
Franck Ribery (paremal). Foto: AP/Scanpix

Kolmapäeva õhtul alistas Müncheni Bayern Meistrite liiga poolfinaali kordusmängus FC Barcelona 3:0 ning pääses kokkuvõttes koguni 7:0 paremusega finaali, kus vastaseks teine Saksamaa klubi, Dortmundi Borussia.

Barcelona on viimastel aastatel olnud Euroopa klubijalgpallis domineeriv jõud ning nende alistamine on olnud üks raskemaid ülesandeid. Nüüd sai Bayern sellega aga peaaegu mängeldes hakkama, kuid peatreener Jupp Heynckes ei hakanud juhtunut Barcelona ajastu lõpuks nimetama.

«Ma ei ütleks, et nägime ühe ajastu lõppu. Barcelonal oli puudu mitu olulist mängijat, meie suutsime aga seevastu mängida väga targalt,» sõnas Heynckes uefa.com-ile. «Ma tunnen Hispaania jalgpalli väga hästi ja eriti Barcelonat. Ma tean nende mängustiili ja filosoofiat. Minu meeskond mõistis minu taktikalist lähenemist ning viis selle väljakul perfektselt ellu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles