Tallinna TV annab valimiste eel eetriaega kõigile nimekirjadele

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna televisioon.
Tallinna televisioon. Foto: Toomas Huik

Sügiseste kohalike omavalitsuste valimiste eel jõuab Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) tele-eetrisse viis valimisdebatti, millelel annavad värvi juurde veebikeskkonnas edastatavad, kohalikes rahvamajades filmitud valimiskogunemised.

Küsisime ka Tallinna Televisioonilt, millised on nende programmiplaanid valmiseelseks ajaks.

Küsimustele vastas SA Tallinna Televisioon Nõukogu esimees Allan Alaküla:

Kas Tallinna Televisioonil on plaane debattideks või avatud eetriajaks, mil valimistel osalevad erakonnad sõna saaksid?

Plaanis on nii valimisdebatid kui ka muud valimissaadete formaadid.  Pakume kõikidele nimekirjadele tasuta 300 sekundit ja lisaks müüme ka valimisreklaami soodushinnaga, millele on mahupiirang prime-time'il.

Kas on juba ka teada saateformaat, ehk et kes võiksid olla potentsiaalsed debateerijad, kes saatejuhid jne? Millises mahus võiks see TTVs eetrisse minna? 

Teada mõned juba on aga välja öelda on täna veel vara. Tallinna TV peamine valimiste kajastus keskendubki Tallinnale.  Plaanis on debatid kõigile tallinna nimekirjadele ja üks debatt köigile Tallinna üksiskkandidaatidele.

Kas TTVsse on erakondadel võimalik sel perioodil osta ka reklaami? Kas tellitavale reklaamile on sätestatud ka mingid nõuded? 

Jah, nõukogu kinnitas täna valimisreklaami hinnakirja, paneme selle järgmise nädala algul veebi. Piirame valimisreklaami mahtu prime-time’il.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles