Tüli Ustimenkoga aheldas vanglasse

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu vangla turvasalvestistelt on näha, kuidas köögiruumis puhkenud kakluses võetakse esialgu kasutusele toolid ja harjad. Seejärel suunduvad tülitsejad koridori, kus Juri Ustimenko kaasvangi rusikatega ründab. Järgneva võitluse tagajärjel jääb Ustimenko mitmeks minutiks koridori põrandale lamama, kuid toibununa järgneb ta kaaskinnipeetavale kööki ja tüli jätkub. Verise kakluse lõpetas vanglatöötaja.
Tartu vangla turvasalvestistelt on näha, kuidas köögiruumis puhkenud kakluses võetakse esialgu kasutusele toolid ja harjad. Seejärel suunduvad tülitsejad koridori, kus Juri Ustimenko kaasvangi rusikatega ründab. Järgneva võitluse tagajärjel jääb Ustimenko mitmeks minutiks koridori põrandale lamama, kuid toibununa järgneb ta kaaskinnipeetavale kööki ja tüli jätkub. Verise kakluse lõpetas vanglatöötaja. Foto: Kriminaalasja materjalid

Provotseeritud kakluses osalenud roolijoodik heidab juhtunut ette julgeolekuosakonnale.

Tartu vanglas puhkenud kaklus sarimõrvari Juri Ustimenkoga kustutas roolijoomarluse eest kinni istuva Gert-Erik Rudissaare lootused ennetähtaegsele vabanemisele.

«See on Tartu vangla julgeolekuosakonna räme bläkk,» teatab vanglast helistav Rudissaar Postimehele. Tema arvates saanuks praegu kriminaalasja raames uuritavat kaklust Ustimenkoga vältida, ent tüli tõttu peab ta vangis veetma ka järgmised poolteist aastat, mistõttu palub mees abi õiguskantslerilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles