Räägu park Tallinnas saab uue välisvalgustuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räägu park saab uued valgustid.
Räägu park saab uued valgustid. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärast uue välisvalgustuse valmimist võetakse Kristiine linnaosas asuvas Räägu pargis maha kõik vanad raudbetoon- ja puitpostid koos olemasolevate valgustite ja juhtmetaga.


Uute liinide paigaldamine toob kaasa suured kaevetööd. Puujuurete ja -tüvede kahjustuste vältimiseks kaevatakse puude ümbruses käsitsi. Kõiki neid töid teeb firma Empower.

Laste mänguväljakute valgustamiseks kasutatakse viie meetri kõrguste mastide otsas olevaid 70-vatiseid, korvpalliväljaku valgustamiseks aga 10 meetri kõrguste postide otsas olevaid 250-vatiseid valgusteid.

Pärast tööde lõppu peab Empower taastama kõik muruplatsid, teed ja muud rajatised, mis kaevetöödele ette jäävad. Töid tehakse nii, et kahjustused oleksid võimalikult väikesed.

Tööde käigus paigaldab firma kokku 360 meetrit maa-aluseid kaableid, 20 viie meetri kõrgust ning neli 10 meetri kõrgust masti. Pargivalgustuse uuendamine peab lõppema juuli viimasel kümmepäevakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles