Eesti poks tahab tuhast tõusta

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainar Karlson (vasakul) ja Kaupo Arro
Ainar Karlson (vasakul) ja Kaupo Arro Foto: Toomas Huik

Eesti poks on tuhast tõusmas. Pooleteise nädala pärast algavale EMile läheb neli eestikeelset poksijat – Kaupo Arro, vennad Rain ja Ainar Karlson ning Maksim Vilde – selge sooviga tuua koju medal. «Uus algus igati,» kirjeldas olukorda Arro. «EMil poksitakse uute reeglite järgi ja mul on kogunenud nõnda palju kogemusi, et võin seada suuri sihte. Lõppeesmärk on jõuda Rio de Janei­ro olümpiale ja seal ka midagi korda saata.»

Poksikoondise peatreener Ervin Kade on optimistlik, kuid jääb tasakaalukaks: «Eks mehed tea paremini, mida nad EMil saavutada soovivad. Nalja Minskisse tegema ei minda. Võimalusi on kõigil, uued reeglid peaks meid soosima.»

Tegelikult ei oska keegi väga täpselt öelda, kuidas vastne süsteem toimib ja mida täpselt võiduks vaja. Ainar Karlson ja Arro on küll profipoksi maailmaliigas WSB profireeglite järgi võidelnud, kuid täit selgust pole neilgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles