Julmad peksjad tapsid noore mehe

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pingi juurde, millelt leiti laupäeva hommikul surnuna 30-aastane mees, toovad tema lähedased küünlaid ja lilli.
Pingi juurde, millelt leiti laupäeva hommikul surnuna 30-aastane mees, toovad tema lähedased küünlaid ja lilli. Foto: Kristjan Teedema

Reedel Tartu kesklinna pidutsema suundunud 30-aastane Silver ei jõudnud koju järgmisel ega ülejärgmisel päeval. Lähedased ei osanud muretseda, sest mis võib ligi kahemeetrise täisjõus mehega juhtuda. Esmaspäeval tõi politsei halbu uudiseid.

Silveri elutu keha leidis laupäeval kella 7.30 paiku kodanik, kes teatas politseisse, et Poe ja Küüni tänava ristmiku servas asuval pingil lebab liikumatult inimene. Kiiresti saabunud kiirabi ja politsei tuvastasid, et kõhuli lebav mees on surnud. Tema kehal leidus vägivallamärke.

Uurijad töötasid sündmuskohal ligi kaks tundi. Surnukeha sõidutati ekspertiisi, kus peaks selguma surma täpne põhjus. Politsei alustas samas ulatuslikku operatsiooni, et kurjategijad tabada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles