Suvepilt: kooliaasta sai lõpuks läbi

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeriku kooli kolmanda klassi tüdrukud Laura Terandi (vasakul) ja Kristiina Ernits tulid eile pisut enne kella ühtteist klassijuhataja tunnist, tunnistus näpus.
Veeriku kooli kolmanda klassi tüdrukud Laura Terandi (vasakul) ja Kristiina Ernits tulid eile pisut enne kella ühtteist klassijuhataja tunnist, tunnistus näpus. Foto: Kristjan Teedema

Täna on see imeline päev, kui suurem osa õpilastest võib rahumeeli kas või lõunani magada, sest eile oli vaja viimast korda kooli ilmuda. Kui nad ainult raatsivad pikka suvepuhkust põõnamisele kulutada.

Veeriku kooli kolmanda klassi tüdrukud Laura Terandi (vasakul) ja Kristiina Ernits tulid eile pisut enne kella ühtteist klassijuhataja tunnist, tunnistus näpus. Selleks ajaks oli neil juba päev läbi, vanemate klasside õpilastel algas alles aktus.

Neiud rääkisid, et viimased koolitunnid olid möödunud neljapäeval. Esmaspäeval aga olid olümpiamängud, kus tuli võistelda muude tõsisemate alade hulgas ka näiteks paberlennukite lennutamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles