Film täiendab muusikat ja sõna

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali peakorraldaja Juhani Jaeger kinnitas eile Jaani kirikus teadetetahvlile plakatit, mis jagab teavet festivali programmis esineva Rootsi ansambli Curious Chamber Players kohta.
Festivali peakorraldaja Juhani Jaeger kinnitas eile Jaani kirikus teadetetahvlile plakatit, mis jagab teavet festivali programmis esineva Rootsi ansambli Curious Chamber Players kohta. Foto: Kristjan Teedema

Eile õhtul kõlas Jaani kiriku tornis Ardo Ran Varrese elektroonika ja Aare Tammesalu tšello vahendusel muu hulgas Arvo Pärdi «Spiegel im Spiegel». Kuulsa helilooja looming on Eesti heliloojate festivali tänavuses kavas aukohal.

Peakorraldaja Juhani Jaeger juhtis tähelepanu asjaolule, et eelmisel üheteistkümnel festivalil ei olnud kavasse filme liidetud.

Neid saab aga vaadata täna, neljapäeval ja laupäeval kiriku tornis, sealsamas, kus eile õhtul oli festivali esimene kontsert. Filmid on Arvo Pärdist ja tema loomingust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles