Lasnamäe elanikud kardavad, et tulistaja peidab end tühermaal

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Kuuli bussipeatus
Vana-Kuuli bussipeatus Foto: Karli Saul/SCANPIX

Lasnamäel Vana-Kuuli bussipeatuses 21-aastase noormehe elu lõpetanud tulistajat pole siiani veel tabatud. Politsei- ja piirivalveameti põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sanga sõnul fotorobotit mõrvarist teadaoleva kirjelduse põhjal veel tehtud pole.

Kriminaalpolitseinik Leho Laur ütles Õhtulehele, et tulistaja on pigem tüsedusele kalduv kui atleetlik ning selle kohta, kas tema välimus oli tahtlikult moonutatud, info puudub ning et tunnistajate väitel olid mehe prillid suuremad kui tavalised lugemisprillid.

Kohalikud Lasnamäe elanikud rääkisid Õhtulehele, et seni on juletud Vana-Kuuli peatuse lähedal asuval tühermaal julgelt liikuda, kuid nüüd enam mitte.

Staažikas turvatöötaja rääkis, et mõrtsukas võib end ka sealsamas tühermaal peita, mistõttu oma väikeseid lapsi ta välja omapäi lasta ei julgekski.

Kaks koolipoissigi teavad, et tühermaal, kus elurajooni tarbeks osaliselt ettevalmistusi tehtud, on palju peidukohti, kus tihti kodutudki elutseda armastavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles