Pronksinaiskond jõudis poolikult koju

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis (vasakul) ja Nelli Paju tagasi kodumaal.
Katrina Lehis (vasakul) ja Nelli Paju tagasi kodumaal. Foto: Peeter Langovits

Eile jõudsid Poolast tagasi Eesti võiduka epeenaiskonna liikmed Katrina Lehis ja Nelli Paju, kes saavutasid U23 Euroopa vehklemise meistrivõistlustel kolmanda koha. Pronksmedali võitnud neiud asuvad enne uut hooaega nautima väljateenitud suvepuhkust – kes Eestis, kes välismaal.

«Mina puhkan umbes kaks nädalat, siis on aeg hakata valmistuma uueks hooajaks. Teised kaks naiskonnaliiget saabuvad Poolast tagasi omapäi: Veronika Zuikova tuleb bussiga, Anu Hark jäi Poola ja läheb sealt hoopis häälega Itaaliasse,» rääkis Paju pronksise naiskonna suveplaanidest. Lehis lisas omalt poolt, et temagi saab mõnda aega nautida suvepuhkust ja veedab selle nii Eestis kui välismaal.

Torunis peetud EMi veerandfinaalis alistasid eestlannad Šveitsi 45:40, kuid pidid poolfinaalis tunnistama venelannade 25:34 paremust. Pronksimatšis oli Eesti naiskond torgetega 45:35 parem Saksamaast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles