Kontorite sulgemine pahandab elvalasi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silt Swedbanki Elva raekoja esimesel korrusel asuva kontori uksel teatab sulgemisest 1. juulil. Edaspidi teenindab linlasi kord kuus paariks tunniks Elvas peatuv pangabuss.
Silt Swedbanki Elva raekoja esimesel korrusel asuva kontori uksel teatab sulgemisest 1. juulil. Edaspidi teenindab linlasi kord kuus paariks tunniks Elvas peatuv pangabuss. Foto: Kristjan Teedema

Ehkki ligi 6000 elanikuga Elva kuulub Eestis üsna keskmiste linnade hulka ja on suuremgi kui mõni maakonnakeskus, otsustasid kaks linnas tegutsevat panka oma kontori kinni panna. Elanikke see ei rõõmusta.

Elva raekoja esimesel korrusel töötav Swedbank paneb oma kontori uksed kinni 1. juulil. Uksele on välja pandud silt, et edaspidi saab pangatöötajatega näost näkku kohtuda kord kuus, mil männilinnas peatub pangabuss.

SEB sulgeb oma kontori Elva Tarbijate Ühistu kaubanduskeskuses kuu aega hiljem ehk 1. augustil. Pank ise kinnitab, et teenused ära ei kao ja rahaasju saab edaspidi ajada postkontoris, mille töötajad on saanud eriväljaõppe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles