Kellega tuleks jalgpallikoondises senisest rohkem arvestada?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Luts ja Henri Anier väravat tähistamas.
Siim Luts ja Henri Anier väravat tähistamas. Foto: Karli Saul

Jalgpallikoondise juunikuised maavõistlusmängud on selleks korraks peetud ning lõpptulemuseks jäi võit, viik ja kaotus. Teatavasti on selliste kohtumiste peamine eesmärk enamasti uusi mängijaid proovile panna ja neile võimalusi anda. Loomulikult nõutakse seejuures ka head tulemust, kuid see ei ole alati põhiline. Debüüdi tegi nende mängude jooksul vaid 27-aastane ründaja Rimo Hunt, ent oli ka mõningaid nooremaid mängijaid, kelle tegutsemisest võis välja lugeda tulevikulootust.

Kuna A-koondise mängudega samal ajal olid kavas ka U21 koondise EM-valikmängud, siis selle vanuserühma mängijad sel korral ennast Tarmo Rüütlile tõestada ei saanud ja seetõttu said võimaluse mehed, kes on aastaid olnud koondise piiri peal (kord sees, kord väljas) või siis pidanud tähtsamates mängudes enamasti leppima varumehe rolliga.

Nimetatud kategooriatest keegi siiski silmapaistvaid esitusi ei teinud ja võimalikuks põhikoosseisu kandidaadiks ei kerkinud. Seega võib eeldada, et koondise ringis jäävad nad samasse rolli edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles