Rocki peatreeneriks pürivad kaks meest

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki nõukoja liikmed, sealhulgas Andres Liinat (ees vasakul), korvpallidivisjoni direktor Andres Ottender (ees paremal), ja klubi juhtkond arutasid eile Rocki peatreeneri küsimust.
TÜ/Rocki nõukoja liikmed, sealhulgas Andres Liinat (ees vasakul), korvpallidivisjoni direktor Andres Ottender (ees paremal), ja klubi juhtkond arutasid eile Rocki peatreeneri küsimust. Foto: Margus Ansu

Eile koos istunud TÜ/ Rocki nõukoda ja TÜ akadeemilise spordiklubi juhtkond otsustasid nimetada Rocki korvpallimeeskonna uue hooaja peatreeneri kandidaatideks Priit Vene ja Gert Kullamäe.

Spordiklubi korvpallidivisjoni direktor Andres Ottender ütles, et peatreeneri valimisel otsustati jätkata läbirääkimisi kahe kandidaadiga, kellest üks on Rocki endine peatreener Gert Kullamäe ja teine möödunud hooajal Pärnu korvpalliklubi juhendanud Priit Vene.

Kandidaatide hulgas oli ka viimased hooajad Rapla meeskonda juhendanud Indrek Ruut, kuid tema otsustas loobuda kandideerimisest isiklikel põhjustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles