Hannes Võrno: kui joomisega võrdses koguses tööd tehtaks, oleks Eesti elu parem

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Summer 25 VOL 2
Rock Summer 25 VOL 2 Foto: Karli Saul/SCANPIX

Rock Summerit külastab ka Hannes Võrno, kel meenuvad festivaliga väga head mälestused ning lootused on ka tänavuseks kõrgele kruvitud.

Võrno pole oma elus kordagi Õllesummerile sattunud ning usub, et Rock Summer oma kontseptsioonis eristubki esimesest õllejoomiskultuuri poolest.

«Kui inimesed joovad õlut ja teevad seda kultuurselt, on see alati väga sümpaatne. Aga kui seda tehakse nii suurtes kogustes ja nii paljude inimeste poolt, siis tekitab see mõtte, et ehk oleks Eesti elu ilusam kui sama palju suudetaks ka tööd ära teha,» ütles Võrno intervjuus.

Artiste, keda Võrno näha sooviks, on terve nimekiri. Tingimata ei ole tema sooviks näha tuntud tegijaid, vaid ka neid, kelle nimi kavalehelt vaadates midagi ei ütle. «Kui nad siia on kutsutud, siis järelikult on põhjust ja tasub vaatama minna,» usub Võrno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles