Vallatud estoonlased vastses vabariigis

Pille-Riin Purje
, teatrikriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kosjasõidu» stseene Vaatleja toimetuses tahaks vaatlema jäädagi, loo aktuaalsus on väljaspool kahtlust: René Soom, Urmas Põldma (taga), Olari Viikholm, Priit Volmer.
«Kosjasõidu» stseene Vaatleja toimetuses tahaks vaatlema jäädagi, loo aktuaalsus on väljaspool kahtlust: René Soom, Urmas Põldma (taga), Olari Viikholm, Priit Volmer. Foto: Teater Varius

Teatri Varius uuslavastus «Viis kuud Vildega» pulbitseb elurõõmust ning šampanjana kihisevast mängulustist.

Mängule žanrit külge riputada oleks kunsttükk omaette, aga tundub, et vägisi tendeerib Varius muusikateatriks! Ega see olegi uudis, paralleelselt kirjandusele keskendumisega köidab autorlavastajat Heidi Sarapuud aastaid meie teatrilugu, iseäranis eredad isiksused muusikateatris.

Teatriõhtu vältel näeme kärmet kokkuvõtet ooperist «Traviata», vahvaid katkendeid operetist «Lõbus talupoeg», värvikaid stseene laulumängust «Kosjasõit» ja muud nipet-näpet. Ooper-Kvartett koos muusikajuhi Hain Hõlpusega loob orkestri illusiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles