Uues köögis küpseb sai poole tunniga

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõngu hooldusravikeskuse juhataja Karin Tilga näitab säravat köögitehnikat.
Rõngu hooldusravikeskuse juhataja Karin Tilga näitab säravat köögitehnikat. Foto: Margus Ansu

Kaks ja pool aastat tagasi Rõngus valminud uut hooldusravikeskuse hoonet ei saanud kuni viimase ajani päris valminuks lugeda, kuna avar köök oli sisustamata ning kokad töötasid endiselt vanas madalas õuemajas.

Nüüd on hooldusravikeskuse uus köök otsast lõpuni metalselt helkivat tehnikat täis: pliidid, ahjud, mikserid, külmkapid, avarad tööpinnad, valamud, riiulid ja kapid, kartulikoorimismasin ning palju muud.

«Meil on tööl kaks kokka, koka abi ja toitlustusjuht,» ütles hooldusravikeskuse juhataja Karin Tilga. Ta lisas, et toitlustusjuhina töötab väga suurte kogemustega Ene Saaroja, kes varem on Rõngus ametis olnud ka vanemõena ning tähistas hiljuti oma 50 aastat tööloleku juubelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles