Postimajast leiti kahtlane ese

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimajast leiti kahtlane ese. Politsei ja päästeamet sõitsid kohale.
Postimajast leiti kahtlane ese. Politsei ja päästeamet sõitsid kohale. Foto: Mihkel Maripuu

Pool üks päeval sai politsei teate kahtlasest esemest Postimaja III korrusel. Politsei sulges osaliselt Hobujaama, Narva maantee ja Laikmaa tänava ristmiku.


Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Pärtel-Peeter Pere sõnul sai politsei täna 12.30 teate, et Postimaja kolmandal korrusel on kahtlane ese. Politsei ja päästeamet sõitsid kohe kohale, et kindlaks teha, millega on tegemist.

Pere sõnul sulges politsei osaliselt Narva maantee, Hobujaama ning Laikmaa tänava ristmiku liikluseks. Sõidukid said siiski mööda Narva maanteed mõlemas suunas liikuda.

Kell kolm ei lastud enam liinibusse ega autosid Hobujaama tänavale. Ka inimesed ei tohtinud seal liikuda. Kohale toodi veekahur.

Veerand neli tavapärane liiklus Postimaja juures jälle taastus.

Päästeameti andmetel oli tegemist väikese pakiga, mille demineerijad viisid õue ning tegid seal kahjutuks. Lõhkekehaga tegemist ei olnud.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles