Tallinn avab Vabaduse väljaku liiklusele juuli keskel

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Vabaduse väljakule ja võidusambale.
Vaade Vabaduse väljakule ja võidusambale. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna transpordiamet avab mullu oktoobris suletud Vabaduse väljaku tavaliiklusele juuli keskel ehk hiljem kui algselt kavandatud.

Tallinna transpordiameti liiklusteenistuse direktor Mati Songisepp ütles BNSile, et Kaarli puiestee asfalteerimine toimub jaanipäeva paiku ning pärast seda pääsevad ühissõidukid Vabaduse väljakule ja Kaarli puiestee mõlemale sõidusuunale liikuma.

Ta märkis, et tavaliiklus peab siiski ootama juuli keskpaigani.

Ühissõidukid sõidavad üle Vabaduse väljaku ka praegu, kuid kogu liiklus toimub Kaarli puiestee kesklinna suunduval sõidusuunal.

Tallinna transpordiamet sulges Vabaduse väljaku ja Kaarli puiestee tavaliiklusele mullu 15. oktoobril ning kehtima hakkas ajutine liiklusskeem, mis juhib liikluse Vabaduse väljakult mööda. Esialgse kava järgi pidi tavaliiklus Vabaduse väljakule ja Kaarli puiesteele tagasi pääsema tänavu juunis, konkreetset kuupäeva linnavõim mullu sügisel paika ei pannud.

Vabaduse väljak oli ehitustööde tõttu liiklusele suletud ka mullu juuni lõpust augusti keskpaigani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles