Poolast pärit kamp ründas Tallinnas ööklubi turvameest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeva öösel andsid G4Si turvatöötajad politseile üle viis Poolast pärit meesterahvast, kes ründasid Tallinna vanalinnas asuva ööklubi turvatöötajat.

Eile öösel kell 1.37 ründas ligi 10-liikmeline poola rahvusest meeste seltskond ööklubis neid korrale kutsuma tulnud turvatöötajat. Mees sai näovigastusi, kuid arstiabi ta ei vajanud ning kiirabi kohalekutsumist ei soovinud.

Turvatöötaja sõnul lahkusid mehed Väike-Karja tänava kaudu Vabaduse väljaku suunas. G4Si ekipaažid märkasid poolakaid Müürivahe ja Väike-Karja ristmikul. Nähes patrullekipaaži autot, põgenesid ründajad joostes Solarise kaubanduskeskuse poole. G4Si juhtimiskeskus teavitas juhtunust politseid ning saatis piirkonda täiendavad patrullid, kes said samuti ründajate tundemärgid.

Kaks meest pidasid G4Si turvatöötajad kinni Kaubamaja juures, veel kolm meest võeti kinni Laikmaa tänava ja Gonsiori ristmikul. Kinnipidamisel osutasid mehed tugevat füüsilist vastupanu ning turvatöötajad kasutasid pisargaasi ja käeraudu.

Viis ööklubi turvatöötaja löömises kahtlustatavat meest anti peatselt saabunud politseile üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles