Kruglov naasis Levadiasse, Rättel testib Šotimaal

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondislane Dmitri Kruglov naasis kunagisse koduklubisse Levadiasse.
Koondislane Dmitri Kruglov naasis kunagisse koduklubisse Levadiasse. Foto: MATI HIIS ÕHTULEHT

Pikalt uut tööandjat otsinud 29-aastane Eesti jalgpallikoondise vasakäär Dmitri Kruglov sõlmis töölepingu oma endise koduklubi FC Levadiaga. Leping kehtib praeguse hooaja lõpuni ning sisaldab klauslit, mis lubab Kruglovil augustis soovi korral välisklubisse siirduda.

«Dmitri tasemega mängija tulek on meie meeskonnale väga oluline. Oleme vasakule äärele pikka aega täiendust otsinud ning nüüd saime suurepärase ja rikkalike kogemustega mehe. Ta annab just ründavas plaanis meie mängupildile palju juurde. Kindlasti on tal suur mängunälg,» kommenteeris Levadia peatreener Marko Kristal klubi kodulehele.

Krugloviga tugevnenud Levadia saatis omakorda välismaale testimisele ründaja Artur Rätteli – 20-aastane Eesti noortekoondislane läks ennast näitama Šotimaa kõrgliigas mängivale Kilmarnocki klubile. Hooaja alguses vigastusega hädas olnud Rättel on tänavu Levadiat esindanud kümnes mängus ja löönud kuus väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles