Ramadaani maitsed

Katre Tatrik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõuab vilumust: toiduvalmistamine maitsmiseta nõuab vilumust. Badr Eddine Lamdaghri Alaoui 2-aastane tütar Aliya saab varsti sõrmede vahelt liha süüa, ent tema isa ootab toidu proovimisega, 
kuni päike on loojunud.
Nõuab vilumust: toiduvalmistamine maitsmiseta nõuab vilumust. Badr Eddine Lamdaghri Alaoui 2-aastane tütar Aliya saab varsti sõrmede vahelt liha süüa, ent tema isa ootab toidu proovimisega, kuni päike on loojunud. Foto: Liis Treimann

Marokolasest taekwondo-treener Badr Eddine Lamdaghri Alaoui on küll kolme aastaga Eesti eluga ära harjunud, ent igatseb ka ramadaani ajal Maroko magusaid küpsetisi. Ka vürtsid ja ürdid toob ta kodumaiste toitude tarvis Marokot külastades alati kaasa.

Sauel elav moslemist taekwondo-treener Badr Eddine Lamdaghri Alaoui räägib, et ootab ramadaani alati. Tänavu kestab see 7. augustini.

Paastuma hakkas mees juba 13-aastase poisikesena, ent esimese poolepäevase paastu proovis ta ära juba 7- või 8-aastaselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles