Harju tänav suletakse septembrini ka jalakäijatele

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju tänava ja Kullassepa tänava ümberehitustööd peaksid lõppema 30. septembriks.
Harju tänava ja Kullassepa tänava ümberehitustööd peaksid lõppema 30. septembriks. Foto: Peeter Langovits

Autoliiklusele on Tallinna vanalinnas asuv Harju tänav rekonstrueerimise tõttu juba tükk aega suletud, nüüd jääb see suletuks ka jalakäijatele.

Tallinna transpordiamet annab teada, et seoses tee- ja kommunikatsioonitöödega Harju tänaval suletakse Harju tänav täielikult alates 12. augustist kuni 3. septembrini. Lisaks liiklusmärkidele pannakse välja jalakäijaid ümberjuhatavad tähised. Jalakäijatele tagatakse liikumiseks võimalused Suur-Karja ja Vana-turu tänavate kaudu.

Teetööd kimbutavad liiklejaid mujalgi: seoses asfalteerimistöödega Järvevana teel, Veerenni tänava ja Pärnu maantee vahelisel lõigul on eeloleval nädalavahetusel, 10. ja 11. augustil avatud kummaski suunas üks sõidurada. Peterburi teel Majaka tänava piirkonnas on 10. ja 11. augustil piiratud lubatud sõidukiirus sõidutee aluste puurimistööde tõttu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles