Veinipoe tegevjuht: Harju tänava sulgemine on ebamugav ja arusaamatu lahendus

Anna Ploompuu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM1:TÄNAVATE REMONT, VANALINN, HARJU TÄNAV :TALLINN, EESTI, 02AUG13
Harju tänava ja Kullassepa tänava remonttööd. Tööde lõpptähtaeg on 30. september
pl/FOTO PEETER LANGOVITS/ POSTIMEES
TLNPM1:TÄNAVATE REMONT, VANALINN, HARJU TÄNAV :TALLINN, EESTI, 02AUG13 Harju tänava ja Kullassepa tänava remonttööd. Tööde lõpptähtaeg on 30. september pl/FOTO PEETER LANGOVITS/ POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Tänasest on remonditööde tõttu suletud Harju tänav Tallinna vanalinnas ka jalakäijatele.

Harju tänaval asuva Bestwine´i veinipoe tegevjuht Triinu van Buuren tõi välja, et kuna suvi on turismi kõrghooaeg, on märgata, et teetööde tõttu käib poes rahvast vähem kui muidu ning äri ebaõnnestumisest päästab vaid püsikliendipagas. «Kui me oleks ainult juhuinimestele üles ehitanud oma äri, oleks me omadega kõrbenud,» toonitas tegevjuht probleemi tõsidust ettevõtetele.

Samuti on oluline, et veinipoele pääseks autoga võimalikult lähedale. «Mõni ostab veini pudelikaupa, mõni kastiga. Kes kastiga-kahega veini ostab, see tahab loomulikult autoga poe ette sõita.» Van Buureni sõnul on tegemist väga ebamugava ja arusaamatu lahendusega. «Milleks ja kellele seda vaja oli?»

Esialgu Harju tänaval asuvat veinipoodi sulgeda ei plaanita, kuid tasapisi vaadatakse uut asukohta. «Hetkel mõtleme Telliskivi loomelinnakut, aga maja, mida soovime, renoveeritakse alles järgmise aasta kevadeks,» lisas van Buuren.

Harju tänav on täielikult suletud kuni 3. septembrini. Lisaks liiklusmärkidele pannakse välja jalakäijaid ümberjuhatavad tähised. Jalakäijatele tagatakse liikumiseks võimalused Suur-Karja ja Vana-turu tänavate kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles