Tänav kinni, tulu pole ollagi

Anna Ploompuu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoliiklusele on Harju tänav juba tükk aega suletud, kolmeks nädalaks jääb see rekonstrueerimise tõttu suletuks ka jalakäijatele.
Autoliiklusele on Harju tänav juba tükk aega suletud, kolmeks nädalaks jääb see rekonstrueerimise tõttu suletuks ka jalakäijatele. Foto: Karli Saul

Eilsest on Harju tänav Tallinna vanalinnas remondi tõttu ka jalakäijatele suletud ning selle ääres tegutsevate ettevõtjate sissetulek kahaneb.

Eile pärastlõunal oli näiteks Harju tänaval asuvas veinipoes Bestwine käinud neli ostjat ja söögikohas Artemis Taverna mitte ühtegi klienti. Teisedki sealsed ettevõtted ei paistnud silma kliendirohkusega.

«Külastajad ei soovi siin ehitustolmus istuda. Nad ei taha siia tänavale tullagi, kui näevad, et ehitustööd käivad,» sõnasid Artemise omanikud Ilias Niotis ja Loukas Giakoumatos. See, et Harju tänav jääb pärast remonti autodele suletuks, ei tohiks söögikoha omanike sõnul restorani käekäiku mõjutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles