Randpere: Reformierakond boikoteerib kõiki Tallinna TV saateid

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere (RE).
Valdo Randpere (RE). Foto: Karli Saul / SCANPIX

Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaadiks pürgiva riigikogu liikme Valdo Randpere sõnul kavatseb erakond boikoteerida kõiki Tallinna Televisiooni saateid, sealhulgas valimissaateid.

«Me otsustasime juba kolm aastat tagasi Tallinna linnavolikogus olles, et Reformierakond boikoteerib kõiki Tallinna TV saateid. Suures plaanis ongi nii olnud, et ükski meie erakonna liige pole osalenud nende saadetes ega isegi andnud Tallinna TV-le intervjuusid,» ütles Randpere Postimehele.

Ta märkis, et on küll olnud paar Reformierakonna liiget, kes on selle telejaamaga suhelnud, aga see on olnud rohkem tööõnnetus ja rumal juhus, kui teadlik valik.

«Seega ei ole valimissaadet boikoteerimine Tallinna TV-s meile midagi uut ja mul ei ole küll kavatsust meie varem otsustatud boikotti murdma hakata. Tallinna TV-l on nagunii väga väike vaatajaskond ja eeldada sellelt kanalilt mingitki objektiivsust oleks lihtsalt naiivne. Seega pole tegemist eriti raske valikuga,» märkis Randpere.

Valimisliit Vaba Tallinna Kodanik teatas teisipäeval, et liidu kandidaadid ei kavatse osa võtta Tallinna Televisiooni saadetest, milles kajastatakse kohalike omavalitsuste valimisi.

Liit ei pea õigeks esineda maksumaksja rahast ülalpeetavas poliitiliselt kallutatud telekanalis ning kutsub üles ka Tallinna opositsiooniparteisid Tallinna TV valimissaateid boikoteerima.

Valimisliit Vaba Tallinna Kodanik on MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik (VIK) poolt ellu kutsutud laiapõhjaline valimisliit.

Kohalike omavalitsuste volikogude valimised toimuvad 20. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles