Noorteprojektist jäi maha linnamööbel

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ja Bukaresti noored arhitektid ja maastikuarhitektid mõtlesid välja ja ehitasid valmis hulga mööblit, mis jääb noortele kasutamiseks Anne noortekeskuse juurde.
Tartu ja Bukaresti noored arhitektid ja maastikuarhitektid mõtlesid välja ja ehitasid valmis hulga mööblit, mis jääb noortele kasutamiseks Anne noortekeskuse juurde. Foto: Anni Nöps

Üheksa rumeenlast tulid nädalaks kodumaa suvekuumuse eest Tartu jahedusse varju, et oma kodusest Bukarestist niivõrd erinevat linna lähemalt uurida ja siia ka oma märk maha jätta.

Noortevahetusprojekt «Tarbuk» andis nädalaks tegemist 18 noorele, neist pooled siitsamast Tartust ja pooled, nagu juba öeldud, Bukarestist. Kõiki ühendavaks lüliks oli nende valitud eriala: arhitektuur või maastikuarhitektuur.

Maastikuarhitekt ja osaleja Gen Mandre rääkis, et Linnalabori kirjutatud projekti eesmärk on tuua kokku kahe täiesti erineva kultuuriruumi noored, et nad saaksid ka üksteiselt midagi uut õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles