Võidukad Nõmme Kalju ja FC Levadia suurendasid edumaad

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia mängijad tähistamas Sillamäele löödud väravat.
Levadia mängijad tähistamas Sillamäele löödud väravat. Foto: Toomas Huik

Nädalavahetusel kohtusid Eesti jalgpallimeistrivõistlustel omavahel esineliku klubid, mille järel suurendasid tabeli kaks esimest tiimi FC Levadia ja Nõmme Kalju oma edumaad FC Flora ja Sillamäe Kalevi ees. Siiski loodavad nii Flora kui ka Kalev, et neil tekib tänavu kullaheitluses veel võimalusi.

Laupäevases esimeses liidrite omavahelises mängus alistas tiitlikaitsja Kalju võõrsil Flora koguni 3:0. «Meie mäng oli hea, kuna kaitse ja rünnak olid tasakaalus – see oli kõige positiivsem. Eelmiste kohtumiste ebakindluse kõrval oli see positiivne mäng. Mängijatel on tahe tagasi tulnud, tiheda mängugraafikuga vajus see vahepeal ära,» rõõmustas Kalju peatreener Igor Prins, kelle hoolealused lähevad neljapäeval Euroopa liiga play-off’is vastamisi ukrainlaste Dnipro Dnipropetrovskiga.

Florale oli see Premium–liigas nüüd teine kaotus järjest, kuna eelmises voorus jäädi alla teisele põhikonkurendile Levadiale. Vaatamata kahele järjestikusele kaotusele loodab Flora hooaja lõpus veel konkurentidele lahingu anda. «Kullast mõelda veel julgen, aga nüüd on juba väga raske. Nüüd on tähtis mõelda sellele, et lõpetaksime hooaja kolme parema seas,» sõnas florakate poolkaitsja Andre Frolov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles