Eesti parimad metsamehed töötavad Pärnumaal

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil võitjavõistkonnad - RMK Pärnumaa, Ida-Virumaa ja Põlvamaa.
Pildil võitjavõistkonnad - RMK Pärnumaa, Ida-Virumaa ja Põlvamaa. Foto: Jüri Pere

Reedel Ida-Virumaal Alutaguse puhke- ja spordikeskuses toimunud 45. metsanduse kutsevõistluste üldvõitjaks osutus RMK Pärnumaa võistkond. Kutsevõistlustest võttis osa üle kahe ja poolesaja metsamehe üle Eesti.

Terve päeva kestnud kutsevõistlustel võeti omavahel mõõtu kaheksal alal - metsakasvataja mitmevõistlus, noorendike hooldaja mitmevõistlus, metsameistrite mitmevõistlus, stendivõistlus, mälumäng, forvarderi juhtide võistlus, harvestrijuhtide võistlus ja autojuhtide võistlus.

Riigimetsa majandamise keskus (RMK) pani välja võistkonna igast maakonnast. RMK võistkonnad moodustasid ka esikolmiku – esimene Pärnumaa, teine Ida-Virumaa ja kolmas Põlvamaa esindus.

Kutsevõistluste peakorraldaja Mart Kelk lisas, et kutsevõistlused näitasid ühte – üle Eesti töötavad väga head ja kogenud metsamehed. «Nende meeste hoolde võib julgelt oma metsa usaldada,» kinnitas Kelk.

Metsanduse kutsevõistlusi korraldasid Eesti Metsaselts ja Eesti Metsateenijate Ühing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles