Draama tuleb koos soojakute reaga

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraana tõstis esimesed sinist värvi ehitussoojakud Maret Kukkuri kureerimisel paika Ülo Õuna «Isa ja poja» skulptuuri juures Küüni tänaval eile hommikul.
Kraana tõstis esimesed sinist värvi ehitussoojakud Maret Kukkuri kureerimisel paika Ülo Õuna «Isa ja poja» skulptuuri juures Küüni tänaval eile hommikul. Foto: Kristjan Teedema

Suurte siniste ehitussoojakute paigaldamine Tartu kesklinnas eile viis mõtted ehitamisele. Soojakuid tõstis kraana paika nii palju, et tekkis küsimus, kui suur peab siis olema küll hoone, mida hakatakse ehitama.

Nagu kohapeal selgus, algas Eesti Lavastuskunstnike Liidu esinaise Maret Kukkuri kureerimisel 27 sinise ehitussoojaku ja merekonteineri paigaldamine selleks, et lavastuskunstnikud saaksid neisse välja panna oma isikunäituse. See arv annab ka näitusele nime «27».

Peamiseks näituse põhjuseks on järjekordne Eesti teatri festival Draama, mille alapealkiri on «Ruumimaagia» ja mis algab kesklinnas esmaspäeval kell 15. Samas avatakse «27».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles