Eesti reisikorraldajad müüvad Egiptuse reise

Liina Valdre
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi rahutused Egiptuse turismikuurortidesse jõudnud ei ole, soovitab välisministeerium sinna siiski mitte reisida.
Kuigi rahutused Egiptuse turismikuurortidesse jõudnud ei ole, soovitab välisministeerium sinna siiski mitte reisida. Foto: AFP / Scanpix

Eesti reisikorraldajad ei ole tühistanud Egiptuse reiside müüki talveks, kuigi Soome ja Venemaa firmad on teatanud, et reisid jäävad ära.

Reisibüroo Estravel on võtnud vastu otsuse, et soovitab oma klientidel valida Egiptuse asemel muid sihtkohti, ning on tühistanud reklaamikampaaniad. Reisibüroo Estravel ise Egiptusesse reise ei korralda, vaid müüb edasi eri reisikorraldajate tooteid.

«Praeguse seisuga ei ole Eesti reisikorraldajad teatanud Egiptuse hooaja tühistamisest, kuid saime esmaspäeval info Soome reisikorraldajatelt Aurinkomatkat ja Finnmatkat, kes tühistavad sel aastal Egiptuse reiside müügi,» kommenteeris ettevõtte turundus- ja kommunikatsioonijuht Janika Ritson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles