IRL otsib ajalehekuulutuse kaudu erakonna nimekirja kandidaate

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jõelähtme vallaleht

Tänase Jõelähtme vallalehe tagaküljel ilmus kuulutus, kus Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) otsib vallas erakonna nimekirja kandidaate.

«Otsime häid ja ausaid inimesi kandideerima meie nimekirja. Tule, ajame koos Eesti asja!» seisab ajalehekuulutuses. Muuhulgas antakse teada, et kõigil soovijatel palutakse ühendust võtta hiljemalt 9. septembriks.

Jõelähtme vallavolikogu esimees Art Kuum (IRL), kelle nimi ka kuulutusel seisab, rääkis Postimehele, et kuulutuse idee tekkis tal eksprompt tund aega enne lehe trükkiminekut. Seega ei jõudnud ta eelnevalt ka erakonnaliikmetega nõu pidada.

«Mulle ei meeldi see, mismoodi erakonnad ja valimisliidud värbavad inimesi,» rääkis Kuum, «neid survestatakse ja kasutatakse mittemeeldivad meetodeid.» Seega tundus kuulutus kohalikus lehes volikogu esimehe sõnul märksa ausam ja lugupidavam nii valijate kui kandidaatide endi suhtes.

Tänase õhtu seisuga ei ole keegi oma kandideerimissoovist veel teada andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles