Savisaar ei tea, kes valimistel kandideerivad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hoolimata sellest, et teiste parteide kõrval on ka Keskerakond alustanud jõulist valimiseelset välireklaamikampaaniat, kinnitas erakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar, et Keskerakonna valimisnimekiri on veel lõplikult paika panemata.


Linnapea ütles seda vastuseks TV3 ajakirjaniku küsimusele, kuidas ta kommenteerib erakondade rahastamise järelevalve komisjoni (ERJK) otsust, et Põhja-Tallinna vanema Karin Tammemäe ja tema asetäitja Priit Kutseri linnaosa raha eest paigaldatud reklaamide puhul on tegemist valimisreklaamidega.

«Ma ei kommenteeri seda kuidagi, sest me ei ole oma kandidaate veel esitanud. Ja ootame ära, kes on Keskerakonna kandidaadid nendel valimistel. Pärast seda saame sellest rääkida. Mina olen siin linnas Juku-Kalle Raidi pilti tähele pannud,» lausus Savisaar tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil.

Augusti alguses paigaldati Stroomi rannahoonele Tammemäe fotoga plakat, millel linnaosavanem kutsub inimesi kepikõnniga tegelema. Vene Eragümnaasiumi seinale aga kinnitati Tammemäe asetäitja Kutseri fotoga hiigelsuur plakat, millel asetäitja lubab, et kahe aasta pärast on sellel kohal uus spordikompleks.

ERJK leidis, et tegemist on poliitilise reklaamiga, mida ei tohiks linnaosavalitsuse eest teha. Linnaosavanem ja tema asetäitja nimetavad reklaame inimeste teavitamiseks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles