Jonatan Vseviov juhib kaitseministeeriumi osakonda

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Okastraat kaitseministeeriumi ümber
Okastraat kaitseministeeriumi ümber Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Alates sellest nädalast töötab Kaitseministeeriumi poliitika planeerimise osakonna juhatajana Jonatan Vseviov, kes varem töötas samas osakonnas analüüsibüroo juhatajana.


Kaitseministeeriumi poliitika planeerimise osakond analüüsib Eesti julgeoleku- ja kaitsepoliitilist seisundit ning teeb ettepanekuid Eesti kaitsepoliitika kujundamiseks. Samuti osaleb osakond Eesti strateegiliste julgeolekupoliitiliste alusdokumentide koostamises ning analüüsib teiste riikide ja rahvusvaheliste organisatsioonide kaitsealaseid arenguid ja suundumusi.

Jonatan Vseviov sündis 1981. aastal Tallinnas. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli politoloogiaosakonna ning omandanud kiitusega magistrikraadi Georgetown'i ülikoolis rahvusvaheliste julgeoleku-uuringute alal.

Aastatel 2003-2005 töötas Vseviov erinevatel ametikohtadel Välisministeeriumi poliitika planeerimise osakonnas ning aastatel 2005-2008 Eesti suursaatkonnas Washingtonis poliitikadiplomaadina. 2005. aastal läbis Vseviov ajateenistuse Eesti kaitseväes.

Poliitika planeerimise osakonna senine juhataja Christian-Marc Lifländer töötab alates augustist kaitsenõunikuna Eesti alalises esinduses NATO juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles