Venelased lõid Tallinnas uue valimisliidu Vene Keskus

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitri Klenski.
Dimitri Klenski. Foto: Priit Simson

Vene ühendused, mille liidrite hulka kuulub ka poliitik Dmitri Klenski, lõid uue valimisliidu «Klenski Nimekiri - Vene Keskus», millega minnakse oktoobris Tallinna volikogu valimistele.

«On moodustatud liit uutest poliitikutest, kes teevad panuse spetsialistidele,» teatas valimisliidu initsiatiivgrupp. Oma valimiskapaania aluseks võetakse liikumise Vene Keskus platvorm.

Initsiatiivgrupi teatel toimusid konsultatsioonid ühisnimekirja loomiseks ühelt poolt Klenski ja juristi Sergei Tšurkiniga ning teiselt poolt ühiskonnategelase Maksim Demidovi ja jurist Sergei Seredenkoga.

Uue valimisliidu deviisiks on «Kõigil hea - hea ka venelastel» ning selle eestkõnelejateks on Klenski ja Mstislav Rusakov. Valimisliidu registreerimine peaks toimuma lähipäevil ning liit kutsub üles ka teisi vene poliitjõudusid ja eraisikuid ühisnimekirjaga liituma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles