Tipikad kutsuvad noori tantsuvõistlusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte tantsuvõistlusi annab Tallinnas tikutulega taga otsida. See pilt on tehtud aeg-ajalt pealinnas toimuval salsaõhtul, nüüd kutsuvad TTÜ tudengid huvilisi järjekordsele tantsuvõistlusele ööklubisse Parlament.
Noorte tantsuvõistlusi annab Tallinnas tikutulega taga otsida. See pilt on tehtud aeg-ajalt pealinnas toimuval salsaõhtul, nüüd kutsuvad TTÜ tudengid huvilisi järjekordsele tantsuvõistlusele ööklubisse Parlament. Foto: Sergei Vtorušin

Neljapäeval, 7. detsembril toimub Tallinna ööklubis Parlament juba neljandat korda tipikate tantsumaraton. See on sportlik võistlus, kus tudengid saavad ennast tantsupõrandal proovile panna.

Kui eelmistel aastatel oli enamik võistlejaist Tallinna Tehnikaülikooli tudengid ehk tipikad, siis sel aastal loodavad korraldajad rohkelt ka teiste ülikoolide õppurite osalemisele. Võistlusega tahetakse propageerida tudengite seas sportlikku eluviisi ja tantsimist – mitte tavalist klubi puusanõksutamist, vaid paaristantsu, nagu vanasti tantsupidudel.

Võistlusel on kaks vooru, kus žürii valib välja parimad. Korraldajad tuletavad aga meelde, et tantsuoskus pole sugugi kõige tähtsam. Eelkõige hinnatakse tantsupaaride originaalsust, stiili ja omapära. Oma hinnangu saavad ka võistlejate kostüümid: seekordseks stiiliks on vanaema ja vanaisa riidekapp.

Parimatele on muidugi ka auhinnad. Esipaar saab võimaluse veeta lõõgastav öö Thalasso Spa Fra Mare superior-klassi sviidis.

Kes ise võistlusest osa võtta ei soovi, on oodatud oma lemmikutele kaasa elama, sest vahva pidu on garanteeritud kõigile. Lisateavet eesseisva tantsumaratoni kohta saab veebiaadressilt tipikas.ee/tantsumaraton. (Hip!)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles