Linnakassasse on laekunud viis miljardit krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna finantsdirektor Katrin Kendra.
Tallinna finantsdirektor Katrin Kendra. Foto: Toomas Huik

Tallinna eelarvesse on tänavu kaheksa kuuga laekunud viis miljardit krooni, mis moodustab 68,2 protsenti aastaks kavandatud rahakäibe plaanist.


Väljamakseid tehti kaheksa kuuga 5,2 miljardit krooni, mis moodustab 70 protsenti aastaks kavandatust. Vabade rahaliste vahendite jääk oli augusti lõpus 287 miljonit krooni.

Maksutulu laekus sama ajaga 2,8 miljardit krooni, mis on 67,7 protsenti aastaks kavandatust. Üksikisiku tulumaksu laekus 2,5 miljardit krooni ehk 68,6 protsenti aastaplaanist.

Linnaasutuste majandustegevusest on laekunud 644,8 miljonit krooni, millest suurema osa moodustas ühisveonduse piletitulu summas 194 miljonit krooni ning haridusalasest tegevusest saadud tulu 159 miljonit krooni.

Muid tulusid on kaheksa kuuga laekunud 37,8 miljonit krooni ehk 59 protsenti aastaks kavandatust. Suure osa nendest tuludest ehk 16,2 miljonit krooni moodustasid trahvid.

Investeerimistegevusest laekus kaheksa kuuga 171 miljonit krooni, 60,4 protsenti aastaprognoosist.

Väljamakseid tehti sama ajaga 5,2 miljardit krooni, mis moodustab 70 protsenti aasta rahakäibeprognoosist. Tööjõukuludeks ja maksudeks kulus 1,8 miljardit krooni, sotsiaaltoetusteks 141 miljonit ning majandamiskuludeks 2,3 miljardit krooni. Intresse ja muid finantskulusid on kaheksa kuuga tasutud 62,2 miljonit krooni.

Finantseerimistegevuse väljamaksetest moodustasid laenude põhiosa maksed 79 miljonit krooni ning kapitalirendi põhiosamaksed 1,2 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles