Abruka sadama valmimine venib

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abruka sadam.
Abruka sadam. Foto: Raigo Pajula.

Lepingu kohaselt peab OÜ Nordecon Betoon oktoobrikuus tellijale, AS Saarte Liinid üle andma renoveeritud sadamakai Abruka saarel, kuid geoloogilise uurimuse venimise tõttu võib valmimine viibida.

«Meie eesmärk on, et tehtaks kvaliteetset tööd, sest sadam peab vastu pidama vähemalt 50 aastat. Meile on ehitaja lubanud, et Abruka sadam saab oktoobrikuu lõpuks valmis, kuigi me natuke kahtleme selles. Väga palju töid on veel teha, aga kõik on võimalik, kui forsseeritakse tööjõu ja tehnikaga. Imet saab alati teha,» arvas Saarte Liinide arendusdirektor Oopkaup Meie Maale antud kommentaaris.

Tema sõnul materjali kvaliteedis Abruka sadama ehitusel pole probleeme olnud.

Saarte Liinide projektijuht Arvi Nõmm ütles, et ehitajal tekkis kahtlus geoloogilise uuringu paikapidavuses, mispeale teostati uus geoloogia ja seepeale sai selgeks, et esialgse projekti järgi ikkagi saab ehitada. See aga tingis viivituse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles