Saaremaa kooli abituriendid teipisid koolikaaslastel käed kinni

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teip
Teip Foto: Wikipedia.org

Saaremaa ühisgümnaasium (SÜG) katkestas kolmapäeval Jukude nädala ettevõtmised pärast seda, kui abituriendid olid kaks kümnenda klassi õpilast Smuuli elamukvartalis kinni teipinud.


Pealtnägijate teadmisel leidis ebameeldiv vahejuhtum aset kesknädala koolipäeval, mil värsked Jukud ehk kümnendikud kogunesid vahetunnis kooli õuele järjekordseks teatevõistluseks, kirjutas Meie Maa.

«Sel vahetunnil viisid abituuriumi poisid kaks kümnendikku Smuuli elamurajooni,» teadis üks pealtnägijatest rääkida. «Pärast vahetundi noormehed järgmisse ainetundi ei tulnud. Alles tunni lõpuks ilmusid nad klassi uksele, käed randmetest keha külge seotud.»
Elukvartalis aset leidnud üksikasju pealtnägijad ei teadnud, ka ei olnud kinniteibitud koolikaaslastele nendega toimunust enamat rääkinud.

SÜGi direktori Viljar Aro sõnul katkestati Jukude nädal õpetajate ja õpilaste ühisel otsusel, kuna viimased läksid üle kokkulepitud piiridest.

SÜGi huvijuht Triino Lest lisas samas, et Jukude nädal katkestati pärast noormeeste kinniteipimise ilmsikstulekut juba seetõttu, et ei järgneks enamat või midagi taolist nagu läinud aastal Kuressaare gümnaasiumi Jukude nädalal, kus teibitud näo ja kätega koolipoiss jäeti Rae toidukaupluse fuajeesse virelema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles