Sotsiaalmajas toimunud pussitamise süüasi jõudis kohtusse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Urmas Luik

Harju maakohtus tuleb novembris arutlusele süüasi, milles prokuratuur süüdistab eakat meest Põhja-Tallinnas asuvas sotsiaalmajas kaaslase pussitamises ning kannatanule sellega raske psüühikahäire põhjustamises.


Politsei uurimisandmetel toimus veretöö tänavu 20. jaanuari õhtul kella 18.53 ajal, kui 65-aastane Veljo läks Kopli tänaval asuvas Tallinna sotsiaalmajas tülli endast seitse aastat noorema mehega ning lõi teda terariistaga.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuuliku sõnul sai toimunust teada sotsiaalmaja töötaja, kes kutsus kohale politsei. Korrakaitsjad pidasid Veljo pussitamises kahtlustatava kinni, kiirabi viis aga raskelt vigastada saanud ohvri haiglasse.

Kuigi meedikutel õnnestus kannatanu elu päästa, selgus hiljem, et ta sai rünnaku tõttu raske psüühikahäire.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Veljo süüdistuse raske tervisekahjustuse tekitamises, mille eest võib kohus ta süüdimõistmise korral kuni 12 aastaks vangi saata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles