Jaak Raie kinnitati rahvusringhäälingu juhatusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Raie
Jaak Raie Foto: Peeter Langovits

Ringhäälingunõukogu nimetas täna rahvusringhäälingu juhatuse liikmeks seni Tallinna spordi- ja noorsooametit juhtinud Jaak Raie, kelle funktsiooni osas seni veel täit selgust ei olnud ning keda seepärast eelmisel koosolekul ei kinnitatud.

Otsustati, et Raie alaks jääb halduse ja kinnisvaraga seonduv, ütles Postimees Online´ile ringhäälingunõukogu nõunik Merike Villard.

Raie hakkab tegelema nii juba olemasoleva kui soetatava kinnisvara küsimustega.

Ringhäälingu uude juhatusse kuuluvad lisaks juhatuse esimehele Margus Allikmaale juba Eesti Raadio uudiste- ja sporditoimetuse juht Hanno Tomberg, Eesti Raadio eelmisesse juhatusse kuulunud Joel Sarv ja EMT arendusjuhina töötav Urmo Männi.

Tomberg hakkab ringhäälingu juhatuses tegelema programmiküsimustega. Männi vastutab tehnika ja Sarv ringhäälingu finantspoole eest.

Allikmaa, Tomberg ja Sarv alustasid tööd 1. juunil. Nii Männi kui Raie alustavad väljastpoolt tulijatena ringhäälingu juhatuses tööd alates 1. juulist.

Rahvusringhäälingu juhatuse liikmed nimetati ametisse viieks aastaks.

Rahvusringhääling asutati 1. juunil Eesti Televisiooni ja Eesti Raadio ühendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles