Tallinna võimulepe sünnib järgmise nädala algul

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakond ja sotsiaaldemokraadid kogunevad Poska majja läbi rääkima.
Keskerakond ja sotsiaaldemokraadid kogunevad Poska majja läbi rääkima. Foto: Priit Simson

Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare sõnul allkirjastatakse Keskerakonna ja sotsiaaldemokraatide vaheline Tallinna koalitsioonileping tõenäoliselt järgmise nädala alguses.


«Koalitsiooniläbirääkimised jätkuvad, homme on järjekordne voor. Me loodame homme lõpetada kõnelused programmilise osa üle,» kinnitas Savisaar täna ajakirjanikele.

«Laupäeva on nimetatud selle päevana, mil koalitsioonileping alla kirjutatakse. See on selgelt üle pingutatud. Ma olen varem öelnud, et nädala lõpuks me tahame läbirääkimised lõpule viia ja see ongi nii,» lausus Savisaar ning lisas, et seejärel hakatakse kokkuleppeid arutama Keskerakonna Tallinna nõukogus ja sotsiaaldemokraatide vastavates institutsioonides.

«Nii et ma väga ei usu, et jõutakse enne järgmise nädala algust selle asjaga ühele poole. Ja ega me kunagi ei ole ka mingit muud kuupäeva pakkunud. Aga kes teab, sest inimesed on innustunud ja neil on motivatsioon töötada, nii et võibolla jõuame ka varem valmis,» arvas linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles